Professioneel tennisterrein aanleggen

De terreinen maximaal bespeelbaar houden en optimale beleving voor spel, wedstrijd of training aanbieden aan de leden, dat is de grote uitdaging voor elke tennisclub. De evenwichtsoefening bestaat erin om de terreinen zo efficiënt mogelijk in te zetten om aan de wensen van een heel diverse ledenpopulatie te voldoen en nieuwe leden aan te trekken. De terreinen dienen dus maximaal bespeelbaar te zijn in alle weersomstandigheden en voor elk type speler van elke leeftijd een optimale en veilige beleving te bieden met een minimum aan onderhoud.

FlexSport all weather

Met FlexPro Tennis (ITF 4) bieden wij een antwoord voor al deze uitdagingen. Dankzij de zelfdrainerende en slipvaste Traxion-toplaag en de Flexion-structuur die zorgt voor soepelheid en comfort, beantwoorden Flex Court ProStep tennisterreinen aan de strengste vereisten inzake voetgrip, loopcomfort en balbots en staan ze in alle weersomstandigheden garant voor maximaal spelplezier, dit zowel voor de veeleisende (geklasseerde) speler als voor de beginnende of occasionele recreatieve speler. FlexPro-tennisterreinen hebben het hele jaar door dezelfde karakteristieken en dienen niet te worden besproeid, gerold of geëffend. Zij worden op een stabiele vlakke verharding geplaatst en genieten van een garantie van 16 jaar.

 

 

FlexTer winteroplossing

Gravelterreinen gedurende de hele winter bespeelbaar met de FlexTer-winteroplossing. Het FlexTer-concept bestaat uit een hydrothermische folie die op de gravel wordt gelegd met daarbovenop een FlexPro-tennisterrein. De hydrothermische folie beschermt de gravel tijdens de winter tegen water en vorst, terwijl het FlexPro- terrein zoals hierboven beschreven garant staat voor een optimale tennisbeleving. Het FlexTer-systeem wordt geplaatst bij het aanbreken van het winterseizoen en wordt bij het aanbreken van het zomerseizoen verwijderd en opgeborgen tot het volgende winterseizoen zodat tijdens het zomerseizoen de traditionele gravelbaan weer kan worden gebruikt.

 

 

NIEUW – Flex Court ProStep padelterreinen

De immens populaire padelsport vergt het uiterste van spelers en infrastructuur. De superieure kwaliteiten van FlexPro op het vlak van voetgrip, loopcomfort en balbots staan garant voor blessurevrij spelplezier in alle weersomstandigheden, zowel voor de recreant als de competitiespeler.

 

 

Wij vertellen u graag hoe ons PlaySport-tennisterrein of padelterrein uw club of federatie vooruit helpt, wat ook uw budget of beschikbare ruimte is. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites