Sporten op uw school of instelling

'Sporten op school' is een bekende slogan. Maar u moet het natuurlijk ook nog altijd waarmaken. Dat kan met een modulair multisportterrein van PlaySport: gemakkelijk zelf aan te leggen en op te bergen, schokdempend, en met de perfecte balbots.

 

Leerlingen moeten in de juiste omstandigheden kunnen sporten op school. Hun botten en spieren zijn nog niet volgroeid en mogen dus niet te zwaar belast worden. De tegels waarmee onze mulitsportterreinen worden aangelegd, zijn speciaal ontworpen om iedere gebruiker op een optimale manier te doen sporten of spelen.

 

Sporten en bewegen is vaak een onmisbaar element in leer-, groei- of genezingstrajecten. Vandaar dat scholen en instellingen voortdurend op zoek zijn naar mogelijkheden om hun sportinfrastructuur te optimaliseren en aan te passen aan de (pedagogische) behoeften van hun leerlingen of patiënten. Vaak bestaat de uitdaging erin om bestaande verouderde infrastructuur op de meest budgetvriendelijke manier te renoveren.

Sporten op maat

Wilt u een multisportterrein voor in de sportzaal van uw school, of eerder voor buiten? Is er veel of weinig beschikbare ruimte? Dat maakt in principe allemaal niets uit: onze tegelconcepten zijn heel flexibel en passen zich moeiteloos aan uw eisen aan. Ook wat de belijning betreft hebt u alle mogelijke keuze qua kleuren. Het logo van uw school als print op de tegels? Ook daar zorgt PlaySport voor.

 

 

Sporten op uw school?

Is de sportvloer van uw school aan vernieuwing toe? Of wilt u buiten een ideaal speelterrein voor multisport aanleggen? PlaySport zorgt er voor. Het enige wat we nodig hebben, is een verharde ondergrond, de rest kunt u gerust aan ons overlaten. Maak vandaag nog een afspraak, we zitten zo snel mogelijk samen over de mooie sportieve toekomst van uw school!

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites