Tennisterrein aanleggen op uw school of instelling

Sport en beweging maken integraal deel uit van een goed schoolbeleid. De aanleg van een tennisterrein kan dus een wereld van verschil maken. Zeker als u kiest voor de kwaliteit en degelijkheid van PlaySport.

 

Sport op school: het is zo belangrijk voor de opgroeiende leerlingen. Zorg als schoolbestuur dan ook voor de juiste sportinfrastructuur, zowel voor de lessen lichamelijke opvoeding als naschoolse activiteiten. Specialist PlaySport wil u daar graag bij helpen met zijn modulaire sportterreinen. Ook voor een tennisterrein kunt u dus bij ons terecht.

 

Sporten en bewegen is vaak een onmisbaar element in leer-, groei- of genezingstrajecten. Vandaar dat scholen en instellingen voortdurend op zoek zijn naar mogelijkheden om hun sportinfrastructuur te optimaliseren en aan te passen aan de (pedagogische) behoeften van hun leerlingen of patiënten. Vaak bestaat de uitdaging erin om bestaande verouderde infrastructuur op de meest budgetvriendelijke manier te renoveren.

Troeven van onze terreinen

Onze tennisterreinen bestaan uit speciaal ontwikkelde ProStep-tegels, met schokdempende en slipvaste bovenlaag die bovendien de perfecte balbots garanderen. Anders gezegd: dankzij PlaySport kunnen leerlingen op een veilige en ergonomische manier (leren) tennissen. En ook voor het schoolbestuur zijn er alleen maar troeven: onze indoor én outdoor terreinen vragen zo goed als geen onderhoud en gaan minstens twintig jaar mee.

 

 

Tennisterrein met weinig kosten

Met PlaySport haalt u niet alleen kwaliteit binnen op school, ook de kosten blijven beperkt: onze tennisterreinen zijn gemakkelijk te plaatsen, op om het even welke ondergrond. Zo vallen de kosten voor het weghalen van het oude tennisterrein volledig weg.

 

Kortom, of u nu een tennisterrein wenst voor uw sportzaal dan wel voor buiten, PlaySport heeft de oplossing op maat in huis. Laat ons iets weten, we maken graag een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken.

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites