Sportterrein aanleggen

Zelf een sportterrein aanleggen in uw tuin of gelijk welk ander privéterrein? Dat kan perfect en heel gemakkelijk met het tegelsysteem van PlaySport. Ook voor multisport zijn onze terreinen heel geschikt.

 

Hebt u altijd al gedroomd van een privésportterrein? Een multifunctioneel oppervlak waarop u zich blessurevrij en comfortabel kunt uitleven? PlaySport maakt die droom waar met zijn modulaire systemen. Dat betekent dat u heel eenvoudig zélf uw terrein kunt aanleggen. En weer opbergen op momenten dat u dat nodig vindt. De enige voorwaarde is een verharde ondergrond – of dat nu beton, asfalt, hout of een ander materiaal is. De oppervlakte speelt geen rol, want onze sportterreinen zijn altijd perfect op maat.

 

De superieure voetgrip, loopcomfort en balbots bieden maximaal comfort en beleving. De vele mogelijkheden inzake afmetingen, kleuren, belijning en logo’s laten ons toe een terrein samen te stellen volledig op maat van uw wensen. PlaySport-terreinen worden op een stabiele verharding geplaatst, zijn onderhoudsvrij en genieten van een garantie van 16 jaar.

ProStep-tegels

 

De sportterreinen van PlaySport zijn samengesteld uit speciaal ontwikkelde ProStep-tegels. Die zijn voorzien van een schokdempende en slipvaste bovenlaag, die het risico op blessures gevoelig reduceert. Verder hebben ze een waterdoorlatende structuur, zodat u zelfs meteen na regenval opnieuw kunt sporten – als het een outdoor terrein betreft uiteraard. Omdat ze UV-bestendig zijn, veranderen ze ook niet van kleur, zelfs na intense zonneschijn. Een perfect onderhoudsvrij sportterrein dus, waarop u niettemin vijftien jaar fabrieksgarantie krijgt.

 

 

Binnenkort uw eigen sportterrein?

U hoort het: een sportterrein aanleggen is iets wat u moeiteloos (en snel!) zelf kunt doen. Bovendien garandeert PlaySport optimale en gepatenteerde kwaliteit, in de kleur en afmetingen van uw keuze. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites