Basketbalplein voor uw stad of gemeente

Met een degelijk basketbalplein in uw stad of gemeente geeft u de bewoners op elk moment de gelegenheid om zich sportief uit te leven. Kies dan wel een ondergrond die veilig is en de basketbalspelers het nodige comfort biedt. Kies met andere woorden voor het revolutionaire tegelsysteem van PlaySport.

 

Een (nieuw) basketbalplein voor de inwoners van uw gemeente of stad? Dat zal door velen toegejuicht worden. Dat wil zeggen: als het ook aangenaam basketbal spelen is op het terrein. De modulaire sportterreinen van PlaySport bieden de juiste oplossing: onderhoudsvrij, speciaal ontwikkeld voor recreatieve én topsport, kleurvast en op maat gemaakt. Maar de grootste troef is natuurlijk de perfecte baltoets!

 

Inspelend op maatschappelijke trends op het vlak van welzijn, gezondheid en sociale cohesie dienen steden en gemeenten voortdurend hun aanbod aan laagdrempelige sportinfrastructuur uit te breiden en te optimaliseren. Tegelijk is nogal wat bestaande infrastructuur verouderd en aan vervanging of renovatie toe. Steden en gemeenten dienen aldus een grote dosis creativiteit en veerkracht aan de dag te leggen en alle kansen te grijpen om hun inwoners op een flexibele manier de nodige faciliteiten aan te bieden.

Kwaliteitstegel is onze regel

De ProStep-tegels van PlaySport zijn voorzien van een schokdempende bovenlaag en zelfdrainerende structuur. Dat betekent niet alleen dat ze het risico op blessures gevoelig verkleinen, maar ook dat ze weinig tot geen onderhoud vragen. Bovendien kan het terrein heel gemakkelijk zelf worden aangelegd – het enige wat u moet voorzien, is een verharde ondergrond (beton, asfalt...).

 

 

Buiten? Geen probleem!

Als u een outdoor basketbalterrein wilt aanleggen, is dat met onze tegels geen probleem: die zijn waterdoorlatend en UV-bestendig. Dat betekent dat ze niet kunnen verkleuren in de zon. Jarenlang basketbalplezier gegarandeerd. En toch krijgt u daar nog eens vijftien jaar fabrieksgarantie bovenop.

 

PlaySport maakt van uw stad of gemeente graag een sportieve omgeving met een kwalitatief hoogstaand basketbalterrein. Bel of mail ons voor een afspraak.

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites