Basketbal op uw school of instelling

Basketbal op school is voor heel wat studenten het hoogtepunt van de lesdag. Maar de sport is door het vele springen en de korte bewegingen niet zonder risico’s. Gun de leerlingen van uw school daarom een veilig basketbalterrein.

 

Het succes van de NBA en het Europese basketbal laat zich voelen: heel wat jongeren zijn dol op de sport. Ongetwijfeld ook verschillende leerlingen van uw school. Als u die optimaal plezier wil laten beleven aan hun sport, gun ze dan een basketbalterrein dat de perfecte baltoets en schokdemping garandeert. Gun ze met andere woorden een modulair basketterrein van PlaySport.

 

Sporten en bewegen is vaak een onmisbaar element in leer-, groei- of genezingstrajecten. Vandaar dat scholen en instellingen voortdurend op zoek zijn naar mogelijkheden om hun sportinfrastructuur te optimaliseren en aan te passen aan de (pedagogische) behoeften van hun leerlingen of patiënten. Vaak bestaat de uitdaging erin om bestaande verouderde infrastructuur op de meest budgetvriendelijke manier te renoveren.

Indoor of outdoor basketbalterrein

Wilt u een indoor of outdoor basketbalterrein op uw school? Beide opties zijn perfect mogelijk: de speciaal ontworpen ProStep-tegels, met schokdempende bovenlaag en optimale voetgrip, voelen zich zowel binnen als buiten helemaal thuis. Omdat ze waterdoorlatend en zelfdrainerend zijn, en uitgerust met geïntegreerde belijning, vergen ze bovendien geen onderhoud. En aangezien het een tegelsysteem is, zijn zowel grote als kleine terreinen perfect mogelijk!

 

 

Andere troeven van onze terreinen

Maar dat is nog niet alles. Zo kunnen alle basketbalterreinen van PlaySport snel en eenvoudig worden geplaatst - de enige voorwaarde is een verharde ondergrond. Bovendien behouden de tegels hun dichtheid bij om het even welke temperatuur – het seizoen speelt dus geen enkele rol - en zijn ze UV-resistent, wat betekent dat ze niet verkleuren door inwerking van zonlicht.

 

Geniet ook uw school binnenkort van onze gemakkelijk te plaatsen en onderhouden basketbalterreinen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites