PlaySport Pro Tennis is de nieuwste generatie synthetische modulaire tennisterreinen

FlexSport tennisterreinen beantwoorden aan de strengste vereisten inzake voetgrip, loopcomfort en balbots en staan garant voor maximaal spelplezier, dit zowel voor de veeleisende (geklasseerde) speler als voor de beginnende of occasionele recreatieve speler. 

 

FlexSport Tennis is ITF 4 gecertifieerd, een perfecte all-round snelheid tussen gravel (ITF 3) en hardcourt (ITF 5) in. FlexPro-tennisterreinen drogen zeer snel na regenval en dienen niet te  worden besproeid of gerold. Zij worden op een stabiele vlakke verharding geplaatst en genieten van een garantie van 16 jaar.

Gravelterreinen gedurende de hele winter bespeelbaar met de FlexTer-winteroplossing.

Het FlexTer concept is opgebouwd uit een hydrothermische folie die op de gravel wordt gelegd met daarbovenop een FlexSport tennisterrein. De hydrothermische folie beschermt de gravel tijdens de winter tegen water en vorst, terwijl het FlexSport terrein garant staat voor een optimale tennisbeleving.

Het FlexTer-systeem wordt geplaatst bij het aanbreken van het winterseizoen, op het moment dat de gravelbanen niet meer kunnen worden bespeeld.

In de lente wordt het FlexTer-systeem verwijderd en opgeborgen tot het volgende winterseizoen en wordt de traditionele gravelbaan weer vrijgemaakt.

NIEUW - FlexSport padelterreinen.

De immens populaire padelsport vergt het uiterste van spelers en infrastructuur. De superieure kwaliteiten van FlexSport op het vlak van voetgrip, loopcomfort en balbots staan garant voor blessurevrij spelplezier in alle weersomstandigheden, zowel voor de recreant als de competitiespeler.

De zelfdrainerende en slipvaste toplaag zorgt ervoor dat het terrein steeds bespeelbaar blijft en maakt inzanding bovendien overbodig, zodat FlexSport padelterreinen volledig onderhoudsvrij zijn, en dit met een garantie van 16 jaar.

 

 

Wenst u meer info over onze tennisterreinen of padelterreinen? Contacteer ons.

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites