Uw eigen basketbalterrein

Een basketbalterrein in eigen tuin: welke sportieveling droomt er niet van? Met PlaySport zet u die droom heel gemakkelijk om in een concreet, comfortabel en veilig terrein op maat. Zodat u voortaan – letterlijk – altijd een thuismatch speelt.

 

Basketbal is een veelzijdige sport die jong en oud kan beoefenen. Maar doorgaans moet u naar een sporthal of stadspark trekken om een geschikt basketbalterrein te vinden. Dat met wat pech ook nog eens bezet is. Een basketbalterrein in eigen tuin klinkt dan ook als het perfecte alternatief. PlaySport heeft met zijn click & play-sportvloeren dat alternatief in huis.

 

De superieure voetgrip, loopcomfort en balbots bieden maximaal comfort en beleving. De vele mogelijkheden inzake afmetingen, kleuren, belijning en logo’s laten ons toe een terrein samen te stellen volledig op maat van uw wensen. PlaySport-terreinen worden op een stabiele verharding geplaatst, zijn onderhoudsvrij en genieten van een garantie van 16 jaar.

Basketbalterrein aanleggen: kinderspel

U brengt de sneldrogende, vederlichte, waterdoorlatende, schokdempende en onderhoudsvrije tegels heel gemakkelijk zelf aan. Het enige wat u nodig hebt, is een verharde ondergrond (beton, hout, asfalt … ). Structurele ingrepen in de tuin zijn dus niet nodig. Wat meer is: uw modulaire basketbalterrein is gemakkelijk te verwijderen wanneer u dat wenst – bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden, wanneer er niet veel buiten wordt gespeeld.

 

 

Basketbalterrein op maat

Met PlaySport zijn zowel recreatieve als intensieve sporters zeker van een basketbalterrein dat aan al hun eisen voldoet. Wilt u een fullcourt of halfcourt terrein? Een halve cirkel tot de driepuntlijn? Alles is mogelijk. Ook qua belijning, tegelkleur en eventuele opdrukken geniet u de grootste keuzevrijheid. Kortom, met PlaySport is uw ideale basketbalterrein letterlijk maar een paar klikken verwijderd.

 

Droomt u van een basketbalterrein dat écht helemaal van uzelf is? Of wilt u eerst meer weten over uw (budget)mogelijkheden en onze oplossingen? Laat ons iets weten, we zitten zo snel mogelijk samen om de bal aan het rollen te brengen!

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites