Tennis op uw event

U organiseert een event of tornooi waarbij tennis centraal staat? Mooi zo, want het is een fraaie sport. Maar om zowel de spelers als uw organisatie volledig tot hun recht te doen komen, maakt u best gebruikt van kwalitatief hoogstaande tennisterreinen, die bovendien snel te plaatsen en te verwijderen zijn. PlaySport heeft die terreinen in huis.

 

Uw event of tornooi staat of valt met een goede organisatie. Dat betekent ook dat de aanleg van de tennisterreinen best niet teveel tijd in beslag neemt, en dat het proces niet te complex mag zijn. De modulaire vloersystemen van PlaySport zijn precies wat u zoekt.

Professionele tegels

PlaySport werkt met de gepatenteerde en speciaal ontwikkelde ProStep-tegels. Hun schokdempende en slipvaste bovenlaag, in combinatie met de perfecte balbots, zorgen voor een comfortabele tenniservaring. Zowel voor recreanten als professionele tennisspelers.

 

 

Troeven voor de organisatie

Ook voor u als organisator zijn er alleen maar voordelen. Omdat de tegels zelfdrainerend zijn, moet u niet vrezen voor regenweer. De geïntegreerde belijning bespaart u dan weer kopzorgen wat betreft afmetingen. En het tennisterrein kan ook de perfecte promotie vormen, aangezien wij probleemloos uw logo of andere print aanbrengen.

 

 

Ons tennisterrein op uw event

Zoekt u als organisator van een event of tennistornooi terreinen die u in een recordtijd legt en zich moeiteloos aanpassen aan uw eisen en de afmetingen van de beschikbare ruimte? De modulaire tennisterreinen van PlaySport zijn precies wat u zoekt. Het enige wat u moet voorzien, is een verharde ondergrond. Klinkt dit als een ‘love game’ in uw oren? Laat ons dan iets weten, we zitten zo snel mogelijk samen om uw mogelijkheden te bespreken!

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites