Algemeen

FlexPlay is een modulair systeem van polypropyleen-modules (25,4 X 25,4 cm– H : 19 mm) die eenvoudig met een pin-lus-systeem in elkaar klikken. FlexCourt-tennisterreinen of -multisportterreinen worden aangelegd bovenop een vlakke en stabiel verharde ondergrond zoals beton, asfalt, enz...

 

De FlexPlay terreinen vormen een sneldrogend combi-elastisch oppervlak met een uitstekende demping, voetgrip en balstuit en waarbij het risico op blessures tot een minimum herleid wordt. 

 

Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie. 

 

Dankzij een uitgekiend ontwerp en materiaalkeuze beantwoordt het Flex Court-systeem aan de strengste vereisten inzake voetgrip, loopcomfort en balbots. Het is dus geschikt voor het beoefenen van de meeste bal- en racketsporten. Flex Court-terreinen drogen zeer snel na regenval omdat er op het oppervlak geen water kan blijven staan. De terreinen vergen geen onderhoud en hebben 16 jaar garantie.

 

 

Wiebe Lepoutre (kinesist) – Kinepraktijk Roeselare

Ik heb voor Flex Court ProStep gekozen als ondergrond voor de outdoor oefenruimte van mijn kinesitherapiepraktijk, en dit om verschillende redenen. De getextureerde vloer zorgt enerzijds voor voldoende grip waardoor het risico op uitglijden uitermate beperkt is. Anderzijds zorgt de Flex Court voor schokdemping, zodat gewrichten minder belast worden bij tal van oefeningen. Een dubbel voordeel dus. De gemakkelijke plaatsing heeft mijn keuze ook positief beïnvloed. Kortom, een aanrader !!!

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites