Uw eigen tennisterrein

Zelf een tennisterrein aanleggen in uw tuin? Met de modulaire oplossing van PlaySport is dat perfect mogelijk. In geen tijd kijkt u aan tegen een professionele en onderhoudsvriendelijke terrein op maat.

 

Een eigen tennisterrein, dat gemakkelijk aan te leggen, waterdoorlatend, schokdempend en onderhoudsvrij is? Dat kan, dankzij de speciaal ontwikkelde tegels van PlaySport. Het resultaat is een tennisterrein dat geschikt is voor zowel jong als minder jong, en voor zowel intensieve als recreatieve gebruikers!

 

De superieure voetgrip, loopcomfort en balbots bieden maximaal comfort en beleving. De vele mogelijkheden inzake afmetingen, kleuren, belijning en logo’s laten ons toe een terrein samen te stellen volledig op maat van uw wensen. PlaySport-terreinen worden op een stabiele verharding geplaatst, zijn onderhoudsvrij en genieten van een garantie van 16 jaar.

Tennisterrein aanleggen: kinderspel

Met ons modulaire systeem kunt u uw tennisterrein aanleggen waar u dat wilt. Het enige wat u nodig hebt, is een verharde ondergrond. De open structuur van het terrein zorgt voor continue drainage, waardoor plasvorming onmogelijk en uw tennisterrein dus altijd bespeelbaar is. De verende tegels, geleverd in de kleur van uw keuze, bieden dan weer maximale bescherming tegen valpartijen en blessures. Het terrein vraagt geen onderhoud en kan even vlot weer verwijderd worden (bijvoorbeeld in de winter, of omdat u andere plannen hebt met uw tuin).

 

 

Een tennisterrein volgens uw eisen

Hoeveel of hoe weinig plaats u ook hebt in uw tuin, dankzij onze tegels legt u sowieso een geschikt tennisterrein aan - mét geïntegreerde belijning. Full court terrein of oefenterrein tegen een muur? Indoor of outdoor tennisterrein? Opdruk van een bepaalde afbeelding? Alles is mogelijk. Als u dat wenst, leveren wij ook de nodige accessoires (omheining, tennisnet, verlichting...).

 

Elk game op een PlaySport-tennisterrein is dankzij het speelcomfort en de veiligheid gegarandeerd een ‘love’-game. Geef ons een seintje, wij vertellen u graag alles over uw mogelijkheden!

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites