Tennisterrein aanleggen in stad of gemeente

Een tennisterrein aanleggen in uw stad of gemeente? Als bestuurslid een mooie manier om een ‘ace’ te scoren bij uw inwoners. Het krikt het sportieve imago op en vormt een hotspot voor iedereen die zijn tennisniveau wil onderhouden of verbeteren. Voorwaarde is wel dat u werk maakt van een kwaliteitsterrein. Reken hiervoor op de modulaire systemen van specialist PlaySport.

 

Het tegelsysteem van PlaySport past zich moeiteloos aan uw verwachtingen, beschikbare ruimte en doelpubliek aan. Onze comfortabele en vooral veilige tennisterreinen zorgen niet alleen voor een minimale belasting van de gewrichten - toch essentieel bij een veeleisende sport als tennis - ze vragen ook een minimum aan onderhoud. Dit omdat de belijning geïntegreerd is en de tegels niet verkleuren door inwerking van de zon. De tegels van onze tennisterreinen zijn trouwens slipvast en zelfdrainerend, zodat ze in alle weersomstandigheden optimaal bespeeld kunnen worden.

 

Inspelend op maatschappelijke trends op het vlak van welzijn, gezondheid en sociale cohesie dienen steden en gemeenten voortdurend hun aanbod aan laagdrempelige sportinfrastructuur uit te breiden en te optimaliseren. Tegelijk is nogal wat bestaande infrastructuur verouderd en aan vervanging of renovatie toe. Steden en gemeenten dienen aldus een grote dosis creativiteit en veerkracht aan de dag te leggen en alle kansen te grijpen om hun inwoners op een flexibele manier de nodige faciliteiten aan te bieden.

Garantie op kwaliteit

Met een modulair tennisterrein van PlaySport bent u zeker van minstens twintig jaar kwaliteit en gebruiksgemak - het terrein is indien u dat wenst snel en gemakkelijk op te bergen. Toch krijgt u als extra zekerheid vijftien jaar fabrieksgarantie. Wilt u het tennisterrein trouwens 100 procent laten rijmen met uw stad of gemeente? Dat kan perfect, door uw logo in de tegelstructuur te integreren.

 

 

Binnen en buiten

Of u nu een indoor of outdoor tennisterrein wil aanleggen, u krijgt een perfect bespeelbaar oppervlak dat weinig kosten met zich meebrengt – u moet de oude vloer immers niet per se verwijderen, omdat het PlaySport-terrein probleemloos op gelijk welke harde ondergrond geplaatst kan worden.

 

Meer weten over de mogelijkheden voor uw stad of gemeente? Wij komen graag langs om onze modulaire tennisterreinen voor te stellen. Bel of mail ons!

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites