PlaySport Muga is het ideale multisportterrein, geschikt voor de meeste bal- en raketsporten voor alle leeftijden en alle spelstijlen

Dankzij de zelfdrainerende en slipvaste toplaag en flexibele structuur die zorgt voor soepelheid en comfort, is de FlexPlay Muga het ideale multisportterrein. De superieure voetgrip, loopcomfort en balbots laten toe de meeste sporten te beoefenen met maximaal spelplezier, dit zowel voor de veeleisende speler als voor de beginnende of occasionele recreatieve speler. 

 

FlexPlay Muga-multisportterreinen drogen zeer snel na regenval gezien er op de toplaag geen water kan blijven staan. Zij worden op een stabiele vlakke verharding geplaatst en genieten van een garantie van 16 jaar.

Uniek gamma sportvloeren

De modulaire multisportterreinen van PlaySport zijn samengesteld volgens de strengste eisen inzake veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. Anders gezegd: onze unieke vloeren garanderen een minimum aan blessures (dankzij de schokdempende bovenlaag en optimale voetgrip), maximale bespeelbaarheid en zo goed als geen installatie- en onderhoudswerk – onder meer doordat de belijning in de sport- en recreatieterreinen geïntegreerd is.

 

 

Weer of geen weer

Omdat de tegels zelfdrainerend zijn en dus na regen supersnel opdrogen, kunnen de outdoor mutisportterreinen in alle weersomstandigheden bespeeld worden. Wilt u het terrein toch beschermen tegen bijvoorbeeld winterweer? Geen probleem, u haalt de tegels heel gemakkelijk uit elkaar. Maar dat is in principe niet nodig, want ze behouden hun dichtheid bij om het even welke temperatuur. Als kers op de taart zijn de sportterreinen UV-bestendig, wat betekent dat ze altijd hun kleur behouden en niet verbleken door de zon.

 

 

Meer weten over onze unieke sportieve faciliteiten voor uw school, stad of gemeente? Contacteer ons.

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites