Basketbalterrein voor events

Een basketbalterrein aanleggen voor uw event of tornooi? Kies voor het modulaire systeem van PlaySport: gemakkelijk te plaatsen en weer op te bergen, perfect uitgerust voor sportieve prestaties en helemaal op maat van uw organisatie.

 

Een event of tornooi rond basketbal organiseren is geen evidentie: de omstandigheden moeten optimaal zijn voor de gasten, deelnemers, pers of wat en wie dan ook. Dat betekent ook uw basketbalterreinen in perfecte staat moeten zijn én razendsnel moeten kunnen worden aangelegd. Met een tegelsysteem van PlaySport komt u aan alle voorwaarden tegemoet.

Troeven van ons basketbalterrein

Of u nu een groot of klein event organiseert, onze modulaire basketbalterreinen passen zich moeiteloos aan. Full-court of half-court? Binnen of buiten? Alleen de halve cirkel van de driepuntlijn? Het is allemaal mogelijk. De belijning is bovendien geïntegreerd én, als u dat wilt, printen we op de tegels ook het logo van uw event of tornooi, zodat het basketbalterrein ook nog eens de perfecte promotie vormt voor uw organisatie.

 

 

Sportieve pluspunten

De ProStep-tegels van ons basketbal zijn uitgerust met een schokdempende bovenlaag en garanderen de perfecte baltoets. Of u nu een event voor recreanten dan wel professionele spelers organiseert, sowieso zal iedereen in de beste omstandigheden bewegen.

 

Wilt u een basketbalterrein dat de beste reclame vormt voor uw event of tornooi? PlaySport levert wat u vraagt, en dat perfect op maat. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites