Nieuw multisportterrein

Een multisportterrein in uw stad of gemeente: niet alleen goed voor het sportieve imago, maar ook een manier om iedereen op een gezonde en veilige manier aan het bewegen te krijgen. Met het modulaire systeem van PlaySport beschikt u bovendien over een onderhoudsvriendelijk sportterrein. Iedereen tevreden!

 

Maak van uw stad of gemeente een sportief oord, door er een comfortabel, kwalitatief hoogstaand multisportterrein te installeren. Dat hoeft niet eens een complexe operatie te zijn: de terreinen van PlaySport bestaan uit speciaal ontworpen tegels, die onderhoudsvriendelijk, waterdoorlatend, maar vooral slipvast en schokdempend zijn. Iedereen voelt zich op dit terrein als een vis in het water.

 

Inspelend op maatschappelijke trends op het vlak van welzijn, gezondheid en sociale cohesie dienen steden en gemeenten voortdurend hun aanbod aan laagdrempelige sportinfrastructuur uit te breiden en te optimaliseren. Tegelijk is nogal wat bestaande infrastructuur verouderd en aan vervanging of renovatie toe. Steden en gemeenten dienen aldus een grote dosis creativiteit en veerkracht aan de dag te leggen en alle kansen te grijpen om hun inwoners op een flexibele manier de nodige faciliteiten aan te bieden.

Multisportterrein voor binnen en buiten

Het sportterrein dat wij uw stad of gemeente kunnen bieden, stelt geen hoge vereisten: het enige wat nodig is, is een verharde ondergrond. Of dat nu asfalt, beton of hout is maakt niet uit, onze tegels kunnen overal op geplaatst worden. Wat meer is: een buitenterrein is even goed mogelijk als een binnenterrein – de tegels zijn zo ontworpen dat ze zich overal even goed thuis voelen. Omdat ze bovendien UV-bestendig en dus kleurvast zijn, moet u ook niet vrezen voor verbleking door inwerking van de zon.

 

 

Sportieve stad of gemeente

De aanleg van een multisportterrein moet voor uw stad of gemeente ook geen forse investering zijn: u kunt het terrein namelijk heel gemakkelijk zelf aanleggen én u moet de bestaande vloer niet verwijderen. Het tegelsysteem, dat trouwens niet onder teveel spanning kan komen te staan, wijst zichzelf uit. Bovendien kan het, als dat nodig is, gemakkelijk worden verwijderd.

 

Meer weten over de mogelijkheden om van uw stad of gemeente de ultieme multisportomgeving te maken? Laat ons iets weten, we maken zo snel mogelijk een afspraak.

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites