Multisport voor hotels en recreatiedomeinen

Uw hotel of recreatiedomein wordt een stuk aantrekkelijker met een kwalitatief hoogstaand sportterrein voor multisport. PlaySport ontwikkelt speciale en unieke tegels, waarmee u in geen tijd zelf het terrein aanlegt.

 

Multisportterreinen voor hotels en recreatiedomeinen: één van de specialiteiten van PlaySport. Onze tegels zijn aangepast aan elk type gebruiker: recreant, intense sporter en zelfs professional. We hebben dus hoe dan ook een terrein dat perfect aansluit bij de mogelijkheden van uw hotel of recreatiedomein.

De kwaliteit van onze tegels

De gepatenteerde ProStep-tegels komen tegemoet aan al uw wensen. Hebt u veel of weinig plaats? Zal het multisportterrein intensief of af en toe gebruikt worden? Is het een terrein voor binnen of buiten? Alles is mogelijk. Het resultaat is hoe dan ook onderhoudsvrij, schokdempend, zelfdrainerend en Uv-bestendig. Bovendien kunt u het terrein zelf aanleggen, is de belijning geïntegreerd én krijgt u een fabrieksgarantie van vijftien jaar.

 

 

PlaySport als partner?

Wilt u uw hotel of recreatiedomein verrijken met een sportterrein voor alle mogelijke disciplines en alle types sportieveling? Doe dan beroep op de modulaire oplossingen van PlaySport. Bel of mail ons, we vertellen u alles over uw mogelijkheden.

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites