Nieuwe basketbalvloer

Een degelijke basketbalvloer kan een wereld van verschil maken voor uw club of federatie: het sporten wordt (nog) aangenamer en het risico op blessures een pak kleiner. Dankzij het tegelsysteem van PlaySport legt u die bovendien gemakkelijk zélf.

 

Is de basketbalvloer van uw zaal aan vervanging toe? Of wilt u met uw club buiten een basketbalterrein aanleggen? Met onze gepatenteerde ProStep-tegels is dat geen probleem: die zijn sneldrogend, vederlicht, waterdoorlatend, schokdempend, UV-bestendig, kleurvast en onderhoudsvrij, waardoor ze heel geschikt zijn voor zowel indoor als outdoor gebruik. Het enige wat u nodig hebt, is een verharde ondergrond van bijvoorbeeld beton, hout of asfalt.

Op maat van uw club

Speelt u met uw basketbalclub op hoog niveau, of is het puur recreatief? Maakt niet uit, onze modulaire basketbalvloeren vormen de perfecte basis voor élk niveau. Bovendien krijgt u een terrein dat perfect aan uw verwachtingen tegemoet komt. Full-court of half-court? Een halve cirkel, begrensd door de driepuntlijn? Allemaal perfect mogelijk. Ook de kleur en belijning bepaalt u zelf. Wist u trouwens dat u ook het logo van uw basketbalclub of federatie kunt laten aanbrengen?

 

 

Basketbalvloer voor uw club?

Een basketbalterrein dat u in geen tijd aanlegt, uw prestaties optimaliseert en geen onderhoud vraagt? Daar kunt ook u met uw club of federatie binnenkort van genieten. Laat ons weten wat uw verwachtingen en budgetmogelijkheden zijn, en we komen ongetwijfeld tot een perfecte, modulaire oplossing. Tot binnenkort?

PlaySport nieuwsbrief

Meld u aan met uw e-mailadres om nieuws en updates over PlaySport te ontvangen© 2024 PlaySport International bv - Alle rechten voorbehouden - BTW BE 0465.187.551 - Privacy - Disclaimer
Website by KMOSites